*janded

'cuz life is so random

Buffer app

Acum mult timp,  când făcusem pagina pe Google+ pentru blog, fiind obișnuită cu ustensilele puse la dispoziție de Facebook,  am fost dezamăgită să descopăr că nu pot programa postări în avans. Pe vremea aceea, WordPress nu avea încă Google+ integrat în Publicize. Și cum nu îmi place Facebook-ul prea mult, am refuzat să-l folosesc pentru blog.

buffer appȘtiam de Hoot Suite pentru că își făceau reclamă într-un mod destul de agresiv și cum lucrez pe parte de PR, știam de aplicația cu pricina. Cu toate astea grafica mi s-a părut puțin cam încărcată și avea câteva minusuri, m-am decis să caut altă soluție. Așa am dat peste Buffer.

În cazul în care încă aveți dubii, Buffer te ajută să îți programezi postările în avans pentru conturile tale de social media. Punctul său slab este acela că nu îți permite să conectezi mai mult de 5 conturi, fără să plătești.  Și un alt punct slab ar fi grafica puțin rudimentară, care pe mine una mă trimite cu gândul la internetul din 2005.

În altă ordine de idei, Buffer face sugestii pentru articole și citate pe care te-ar interesa să le împarți cu ceilalți, în funcție de conținutul pe care îl sharuiești – ceea ce e foarta tare! :D Iar la partea cu design-ul au mai dres-o puțin, pentru că aplicația pentru iOS7 a fost updatată și arată foarte bine. Aștept schimbarea și pentru Android și bineînțeles pentru bufferapp.com.

Cam atât despre Buffer, eu sunt foarte încântată că l-am descoperit; este foarte simplu de utilizat și te ajută foarte mult dacă lucrezi în marketing online sau ai un blog care ți-e drag și vrei să fii peste tot, alături de cititorii tăi. Voi l-ai încercat? Vă rog să împărtășiți părerile voastre despre Buffer App în secțiunea de comentarii. Sunt tare curioasă dacă doar eu îl folosesc.

Spor la postat! :D

Have you seen these?

10 Signs You’re Not a Morning Person

Discover Valentine’s Day in Romania

10 lucruri de știut despre ardelenii din Cluj

Recenzie film: J. Edgar

Vocea Romaniei

Duolingo